יאיר לפיד על חתימתו של בנט שלא יישב תחתיו: "יש תמיד בין הבדל בין בנט של הטלוויזיה לזה של השיחות בחדרים הסגורים".
בנט חתם על מסמך: "לא אשב עם לפיד כראש ממשלה, נתניהו תחתום שלא תשב עם מנסור עבאס" – הצטרפו לשידור החי @naftalibennetthttps://t.co/LaiTnqkk9l
— C14 (@C14_news) March 21, 2021
יו"ר יש עתיד שהתראיין לרשת ב' אמר "אנחנו כל הבחירות מתכנסים למנדט ה-61 – אז כל מי ששומע אותנו צריך לדעת כמה הקול שלו חשוב. כל אדם צריך להבין שהוא ההבדל. אלו בחירות פתוחות".
עוד אמר לפיד כי "בימים האחרונים רואחם שהממשלה היחידה שיש לנתניהו היא הומופובית וגזענית שתיקח את הכסף של האנשים שעובדים ותיתן אותו לאלו שלא".
לפיד אמר כי בסופו של דבר, אם יש עתיד לא תהיה מספיק גדולה זה לא יספיק לשינוי שלטון, ושאחרי הבחירות כולם ישבו סביב השולחן "ויהיו מהומות ויהיו צעקות, ובסוף תהיה ממשלה".
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו