לפי המדגם של כאן 11 גוש נתניהו משלים ל-61 יחד עם 7 מנדטים מימינה.
ירון דקל: "המחיר שיגבה נתניהו מבנט יהיה גבוה יותר, איתמר בן גביר יוכל להיות שר יחד עם סמוטריץ' שמגיע להישג מדהים. התנאי להקמת ממשלה כזו הוא שנפתלי בנט יגיע לנשיא וימליץ על נתניהו להרכיב ממשלה. בנט מומחה במחירים מופקעים, הוא יוכל לגבות מנתניהו מחיר על 7 מנדטים ואחר כך ינסה נתניהו לקרב עוד".
מיכאל שמש: "המספר 61 שברירי מאוד. לנתניהו היתה הזדמנות אחת להשיג רוב עם קמפיין החיסונים הפנטסטי ואם אכן המדגם יתברר בתוצאות האמת זה יהיה בגלל הדבר הזה. הוא תלוי בשני אנשים מהציונות הדתית – בנט ובן גביר שיקבעו את הטון של המו"מ הקואליציוני והממשלה הבאה ועליהם יקום וייפול דבר".
הסוקר דודי חסיד: "הופתעתי מאחוז ההצבעה הנמוך במיוחד במגזר הערבי ובמקומות אחרים. מה שקרה זה שהאסטרטגיות עבדו: גם ברמה של מרצ, גם בציונות הדתית זה קרה, חוץ מהסיפור של המגזר הערבי".
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו