ח"כ יפעת שאשא ביטון קראה בערוץ 12 לראש הממשלה נתניהו לעזוב את הזירה הפוליטית. "לא הצלחת ארבע פעמים. לא נורא, זוז הצידה, אנחנו נצליח להרכיב ממשלה בלעדיך". יו"ר ועדת הקורונה לשעבר הבהירה שמפלגתה לא מעוניינת בממשלה שתישען על תמיכת המשותפת.
"אנחנו אמרנו במערכת הבחירות שלא נשב יחד עם המשותפת ואני אומרת את זה גם עכשיו. אנחנו כרגע מכוונים לממשלת ימין-מרכז שתהיה מורכבת ממפלגות ציוניות, זה מה שאנחנו עושים היום למען מדינת ישראל. אנחנו לא נפר שום הבטחת בחירות שלנו. כל מה שהתחייבנו לו – נעמוד בו".
"אנחנו נעשה את כל מה שצריך כדי להביא ממשלת שינוי. אנחנו מנסים לכוון לממשלה עם מפלגות ציוניות שמאמינות בעיקרון של מדינה יהודית ודמוקרטית. אנחנו נעשה את המאמץ להקים ממשלת שינוי ולמנוע בחירות חמישיות. אם לא נצליח לעשות את זה, נשב באופוזיציה".
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו