נדב איל מספר בטורו על הנעשה מאחורי הקלעים של הפלונטר הפוליטי. לדבריו לפיד מאמין שיש קודם לקבל את המנדט מהנשיא ואז לפעול וקו המחשבה הזה מטריד את את אלקין, גנץ, סער ואנשי בנט.
"הוא לא עשה כלום שמונה ימים!" צעק אחד מאנשיהם השבוע, "לפיד השתגע לגמרי! עיוורון. ומה זה כל המחנה הזה? פשוט לא רציני, לא בפוקוס, במקום לסגור עסקה. אפשר להבין איך הם לא ניצחו יותר מעשור בכלום. המינימום של בנט הוא רה"מ ראשון ברוטציה. זה ברור. אבל הם יושבים ואוספים ממליצים. אתה מבין, אוספים. מה יצא ללפיד מזה? רע"מ לא התחייבה לתמוך בו, הרשימה המשותפת טרם הודיעה ובנט מטייל במדבר".
איל מדווח כי בנט אמר לגורם פוליטי השבוע על גוש השינוי: "מה הם חושבים, שאני חייב להם משהו? שאני אפגע אם זה לא יצליח, הקמת ממשלה שנתניהו לא בראשה? בדיוק ההפך".
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו