עדות ישועה: הפרקליטות משמיעה שיחה בין מנכ"ל וואלה לשעבר למנכ"לית בזק לשעבר שהייתה גם חשודה בתיק 4000. לדברי ישועה, הנדלר נזפה בו כי חששה שבזק תיפגע מסיקור נתניהו.
בהקלטה נשמע ישועה טוען שהסיקור של נתניהו מאוזן ומנסה לשמור על עצמאות המערכת. לשון הדברים:
ישועה: אם אנחנו בימים כאלה נעסוק בזה אז הטירוף יהיה בהמשך תהיה חקירת משטרה אצלי ואצל שאול, אפשר להיות גם יותר גרוע מהמצב שאנחנו מתאים בו. אסור להיכנס לזה, אסור לעסוק בזה. אי אפשר בימים כאלה. בכלל , שמעי, עכשיו ברור לי שאסור לעשות דברים כאלה. הוא תמיד יכול להביא לכאן מישהו שיעשה את זה. זה מצב מאוד מסוכן. אני מגן על שאול בזה שאנחנו לא עושים את זה, יום אחד הוא יבין את זה. אין חצי דרך בעיתונות, אי אפשר אחד יתערב. יש עיתונות חופשית היא צריכה לעשות מה שהיא מאמינה, זה העיקרון של עיתונות חופשית. יכול לקחת בדיוק דקה שהחקירה היום של נוני היא תהיה במקום אחר, אנחנו נצטער על כךל דקה על כל שטות שאנחנו עושים. בימים כאלה צריך להבין את ההשלכות, אנחנו נמצאים במקום מאוד מסוכן. בסדר? את מבינה את זה?
הנדלר: אני מבינה את זה. מצד שני, כחלון וארדן אנחנו לא … כולם ביבי ביבי ביבי
ישועה: ממש לא נכון. כל השבוע כותבים נגד כחלון ונגד ארדן. התפקיד של עיתונות הוא לבקר את השלטון והמערכת הפוליטית והעסקית והציבורית. זה התפקיד שלה. כל הזמן באים ואומרים כותבים נגד זה ולא נגד זה אבל אחר כך בודקים את העובדות ורואים שזה לא נכון. כתבו נגד כחלון ברמה שהוא השתגע. סה לה וי.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו