יו"ר העבודה, מרב מיכאלי, הביעה אופטימיות בקשר להרכבת ממשלה על ידי גוש השינוי. לדברי מיכאלי, שהתראיינה הבוקר לגלי צה"ל: "בעיני יש 61 מנדטים מגדעון סער שמאלה".
מאחר ולקואליציה שמיכאלי מדמיינת אין כרגע היתכנות, כיוון שיו"ר תקווה חדשה, גדעון סער, מתעקש שלא יצטרף לקואליציה בראשות יאיר לפיד שתישען על תמיכת רע"מ והרשימה המשותפת, הזכירה לו מיכאלי: "אני חושבת שהשלמנו את הסיבוב ומי שהיה צריך לקבל את ההכשר של נתניהו לתמיכה וההשתתפות של המפלגות הערביות – קיבל".
כשנשאלה על האפשרות של קואליציה בין גוש השינוי למפלגות החרדיות, אמרה סער, אמרה: "אני לא מחרימה את החרדים. נרמול הקשר עם החברה הזו – אחת המשימות החשובות. בין השאר בגלל זה נפגשתי עם גפני. זה שהמפלגות החרדיות בחרו לשעבד עצמן לנתניהו זה רע מאוד – להערכתי זה לא יחזיק לאורך זמן".
מיכאלי, שבכנסת הקודמת הייתה חברה בוועדת החוץ והביטחון, התייחסה לירי הטיל מסוריה למרכז הנגב הלילה ואמרה: "מעולם לא קרה במדינת ישראל ששבועיים וחצי אחרי השבעת הכנסת אין ועדות מתפקדות. לא קיבלנו שום עדכון בוועדת חוץ וביטחון – כי אין כזו".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו