JavaScript is required for our website accessibility to work properly. הממשלה אמורה לאשר היום את הרפורמה באגף השיקום | זמן ישראל

הממשלה אמורה לאשר היום את הרפורמה באגף השיקום

איציק סעידיאן (צילום: צילום מסך, חדשות 12)
צילום מסך, חדשות 12
איציק סעידיאן

הממשלה אמורה לאשר היום את רפורמת "נפש אחת" באגף השיקום במשרד הביטחון, שמיועדת להקל על נכי צה"ל ונפגעי הלם קרב.  איתי אלימלך, ממובילי ארגון נכי צה"ל השותף במהלכים לקידום הרפורמה, אמר הבוקר בראיון לגלי צה"ל: "אני לא מרשה לעצמי להיות אופטימי. הפגישה הייתה יעילה, אבל עד שאני לא רואה את כל האצבעות מורמות בישיבת הממשלה, שאי אפשר להיות בטוחים שתתכנס – נישאר דרוכים".

לדברי אלימלך: "חבל שנופלים למשחקים הפוליטיים. כשחייל חוזר מהקרב, אף אחד לא שואל אותו לאיזו מפלגה הוא מצביע, כי הוא נלחם למען כולם. לכן, כולם צריכים לדאוג לשיקום שלו ולטיפול רפואי ראוי כשהוא חוזר מרוסק".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.