חבר הכנסת דוד ביטן מתח ביקורת על יחסו של בנימין נתניהו לרשימת הציונות הדתית. "עם סמוטריץ' הוא עשה טעות", אמר ביטן בחדשות 12. הוא סיפר שהיו חברי מרכז ליכוד, שבעצמם הצביעו בבחירות לרשימת הציונות הדתית ולא לליכוד.
עוד אמר ביטן שנתניהו שגה, כשלא שמע לעצתו, בסבב הבחירות הראשון, לשלב את איילת שקד ברשימת הליכוד לכנסת. לדבריו, לוּ היה נתניהו עושה כן, היה הליכוד מקבל שני מנדטים נוספים, ונפתלי בנט לא היה עוזב את הבית היהודי ומקים את הימין החדש.
ביטן אמר שלימינה ולתקווה חדשה אין אינטרס שייערכו כעת בחירות לכנסת, לכן אם המנדט יחזור לכנסת, הם בכל מקרה יצטרפו לממשלה כלשהי.
ביטן התריע מהשלכות הפיכתו של יושב ראש של מפלגה בת שישה-שבעה מנדטים לראש הממשלה: "זה נראה לך הגיוני וסביר? זה הדבר הכי מסוכן שנוצר, שאנחנו נסבול ממנו לאורך שנים", קבע.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו