JavaScript is required for our website accessibility to work properly. אמסלם: "השופטים מתמנים על ידי חבורה סודית במחשכים" | זמן ישראל

אמסלם: "השופטים מתמנים על ידי חבורה סודית במחשכים"

דודי אמסלם (צילום: הדס פרוש/Flash90)
הדס פרוש/Flash90
דודי אמסלם

שר הדיגיטל דוד אמסלם מהליכוד מצטרף למתקפות החריפות על בית המשפט הגבוה לצדק ועל התערבותו בעיכוב אישור התקציב. אמסלם אמר בנאום בכנסת: "הגענו לתחתית של התחתית. בג"ץ, בגיבוי האדמו"ר שלהם מרחביה, החליט ש'המדינה זה אני', ורק על פיו יישק דבר. שופטים שמונו ע"י חבורה סודית במחשכים, שלא נבחרו מעולם, באים ומשתלטים על כל המערכת הפוליטית ועורכים הפיכה שיפוטית! פשוט חוצפה ועזות מצח!!".

יצויין כי שופטים מתמנים בישראל בהליך שקוף בידי הוועדה למינוי שופטים, שחברים בה, בין השאר, נציגים של ממשלת ישראל.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.