JavaScript is required for our website accessibility to work properly. דיווח: שרן השכל ועדית סילמן "על הכוונת של נתניהו" | זמן ישראל

דיווח: שרן השכל ועדית סילמן "על הכוונת של נתניהו"

ח"כ שרן השכל בדיון בוועדת הבריאות בנושא הרפורמה בנגישות לקנביס רפואי, ינואר 2017 (צילום: Yonatan Sindel/Flash90)
Yonatan Sindel/Flash90
ח"כ שרן השכל בדיון בוועדת הבריאות בנושא הרפורמה בנגישות לקנביס רפואי, ינואר 2017

בגוש נתניהו מפעילים מכבש לחצים על שישה ח"כים מהצד הימני של גוש השינוי שלא להצטרף לממשלה של הגוש בראשות נפתלי בנט שיו"ר יש עתיד יאיר לפיד מנסה לגבש. כך סיפר הבוקר "בכיר בגוש הימין" לעיתון "מעריב".

לפי הדיווח, לדבריו של אותו "בכיר" נמצאים על הכוונת של נתניהו גם ח"כ עידית סילמן מימינה ושרן השכל מתקווה חדשה, שעד כה הפגינה נאמנות מוחלטת להשתתפותה של מפלגתה בגוש. זאת, בנוסף לשני הח"כים שמערימים כרגע קשיים על הרכבת הממשלה – עמיחי שיקלי וניר אורבך מימינה, ולח"כ ניר אורבך מימינה וזאב אלקין מתקווה חדשה שהצהירו אתמול והבוקר מספר פעמים שאינם מתכוונים לעזוב את הגוש.

"אלו הח"כים שמבחינה אידיאולוגית הכי לא שלמים עם הממשלה הזאת", צוטט ה"בכיר" אומר הבוקר, "אנחנו עושים ונעשה כל מאמץ אפשרי כדי להגיע אליהם ואל מקורביהם, כדי להסביר להם את גודל הטעות".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.