JavaScript is required for our website accessibility to work properly. ברכה: "להתנגד לממשלה" | זמן ישראל

ברכה: "להתנגד לממשלה"

יו"ר ועדת המעקב של ערביי ישראל, מוחמד ברכה (צילום: גדעון מרקוביץ', פלאש 90)
גדעון מרקוביץ', פלאש 90
יו"ר ועדת המעקב של ערביי ישראל, מוחמד ברכה

הקואליציה שמתוכה תושבע, כנראה, הממשלה ביום ראשון, תהיה הראשונה מאז 1996 שתכלול סיעה ערבית – רע"ם – והראשונה מאז 1976 שתכלול סיעה ערבית באופן רשמי וגלוי, ויו"ר הסיעה, מנצור עבאס, יזכה בה למעמד ששום נבחר ציבור ערבי לא זכה עד כה בישראל. כל זה לא גורם ליו"ר ועדת המעקב העליונה של הציבור הערבי בישראל, מוחמד ברכה, לתמוך בה.

בראיון לגלי צה"ל אמר היום ברכה: "צריך להתנגד לממשלה. הבחירה היא בין גרוע ליותר גרוע. בוא נחכה לראות כמה היסטורית תהיה הכניסה של עבאס לממשלה, לא מאמין שמרכיביה יהפכו לשוחרי שלום"

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.