הצעקות נמשכות ובנט מנסה להמשיך את נאומו. הוא סוקר את היעדים של שרי הממשלה השונים.
בנט מתחייב לקחת אחריות על החינוך מגיל לידה, ולהעביר את אגף החינוך לגיל הרך למשרד החינוך. הוא מתחייב להוריד את גיל הפטור מ-24 לגיל 21 ו"המשמעות היא אדירה, זה בטוב ולא בכוח משחרר צעירים שרוצים לעבור הכשרה בגיל צעיר ומי שרוצה להמשיך ללמוד תורה, ימשיך".
"ברגע הזה אין לי ספק שצעירים חרדים שמחים על הבשורה וישמחו עוד יותר כשזה יקרה. נסגור באופן מיידי את משרדי הדיגיטל, המים, קידום קהילתי ועניינים אסטרטגיים.
"יאיר לפיד יוביל את שיקום משרד החוץ שהוא כלי יסודי לעוצמתה של ישראל. שר האוצר אביגדור ליברמן יובל החזרת מובטלי קורונה לעבודה. נכניס להיי טק יותר עובדים, עם יעד של 15% עד 2026. נילחם ברגולציה עודפת ונפעל לשירות ידידותי לאזרח בלי ניירת ובלי תורים. נקל על עצמאים ועסקים קטנים. נגדיל קצבת אבטחה לקשישים ל-70% משכר מינימום. נפתח תחרות במערך הכשרות תוך קביעת סטנדרטים, מה שיקל על בעלי מסעדות שמונופול חונק יורד לחייהם.
"שר המשפטים יוביל יוזמה לפיצול תפקיד יועמ"ש … זה ייעשה במנותק מהקשר פרסונלי. נקדם תכנית לאומית לצפון כולל אוניברסיטה בגליל. שר הביטחון בני גנץ יוביל התעצמות של צה"ל.
"נפעל לשידרוג תחבורה ציבורית, למרב מיכאלי יש 'פאשן' גדול לשדרוג התחבורה בלי מריבות סרק.
"נפתח פרק חדש עם האזרחים הערבים שמיוצגים על ידי מנסור עבאס ותנועתו ואני חייב לתת קרדיט לרה"מ נתניהו שפרץ את הדרך בסדרת מפגשים עם עבאס ואני חושב שזה מהלך נכון. סללת את הדרך …".
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו