ראש הממשלה נפתלי בנט, שר התרבות חילי טרופר ושר הבריאות ניצן הורוביץ נפגשו בתיאטרון הלאומי הבימה עם אומנים ובכירים בתעשיית התרבות.
בפתח הפגישה אמר שר התרבות טרופר: "יש פה שיח אחר וחדש. תודה לראש הממשלה ולשר הבריאות שמקשיבים לנו ושאוהבים תרבות וספורט. אכפת להם. הם עושים הכול כדי למנוע פגיעה בעולמות שלנו. שינינו את הפרדיגמה – תרבות היא לא הראשונה להיסגר ולא האחרונה להיפתח – היא במקום לגמרי אחר. יש ערך בתרבות ועבדנו על זה קשה".
איך *כן* פותחים את עולם התרבות בזמן קורונה?
**
סיעור מוחות עם נציגים מעולם התרבות, יחד עם שר הבריאות @NitzanHorowitz ושר התרבות חילי טרופר. pic.twitter.com/N5rbm7l9Io— Naftali Bennett נפתלי בנט (@naftalibennett) July 20, 2021
ראש הממשלה בנט הוסיף: "אנחנו לא רוצים לסגור, רוצים להיות קשובים לאנשי התרבות. אנחנו לא באים נעולים, באנו לשמוע אתכם. אנחנו בעד התו הירוק, תכף נבין את הייתכנות". מנכ"ל הבימה נעם סמל אמר בדיון: "זה שמתייחסים אלינו ולוקחים אותנו בחשבון זו היסטוריה".
רותם אבוהב שהגיעה בתור נציגת הסטנדאפיסטים, אומרת שהאפקט של השיח בתקשורת משפיע עליהם מיידית. מספיק שנאמר שאולי יהיה סגר בחגים – זה אוטומטית עוצר את מכירת הכרטיסים pic.twitter.com/ECQ7eKXbIc
— Naftali Bennett נפתלי בנט (@naftalibennett) July 20, 2021
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו