JavaScript is required for our website accessibility to work properly. בנט: "צריך לחסן את הציבור הישראלי כמה שיותר" | זמן ישראל

בנט: "צריך לחסן את הציבור הישראלי כמה שיותר"

ראש הממשלה, נפתלי בנט, מקיים כעת דיון בנושא היערכות מערכת החינוך לפתיחת שנת הלימודים. בדיון משתתפים שרת החינוך, שר הבריאות, שר במשרד האוצר, מנכ"ל משרד רה"מ, מנכ"ל משרד החינוך, מנכ"ל משרד הבריאות, המשנה ליועץ המשפטי לממשלה, ראש שירותי בריאות הציבור במשרד הבריאות, יו"ר מרכז השלטון המקומי, פרופסור ערן סגל, פרופסור רן בליצר, פרופסור רונית קלדרון וגורמי מקצוע נוספים. בדיון מציגה שרת החינוך, ד"ר יפעת שאשא ביטון, את המתווה לפתיחת שנת הלימודים.

ראש הממשלה נפתלי בנט בדיון בנושא הקורונה במערכת החינוך, 25 ביולי 2021 (צילום: עמוס בן גרשום, לע"מ)
בנט בדיון בנושא הקורונה במערכת החינוך, היום (צילום: עמוס בן גרשום, לע"מ)

דברי ראש הממשלה, נפתלי בנט, בפתח הדיון –

אנחנו פה בשביל לשמוע את התכניות של משרד החינוך עם משרד הבריאות – איך אנחנו פותחים שנת לימודים כסדרה. המטרה שלנו, כמו שכולם יודעים, היא לא לפגוע בכלכלה, לא לפגוע בחינוך ולא לפגוע בשגרת החיים.

אני כן אגיד שכדי להגיע לזה, ואני חושב שעכשיו זה זועק בכל העולם, ברור שאנחנו צריכים לחסן את הציבור הישראלי כמה שיותר. אני רואה מה עושים בארצות הברית, בצרפת, באנגליה בענייני המרצת חיסונים. בסופו של דבר אנחנו גם יודעים שצריך מסה קריטית כדי לחסום את המגפה, אז צריך להמריץ את כולם.

אני רוצה לשמוע גם מומחים, גם את יו"ר מרכז השלטון המקומי, גם את השרים. נשמע את הדברים ונקבל החלטות.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.