JavaScript is required for our website accessibility to work properly. הפרקליטות ערערה על העונש שנגזר על מנכ"ל משרד החקלאות לשעבר | זמן ישראל

הפרקליטות ערערה על העונש שנגזר על מנכ"ל משרד החקלאות לשעבר

המחלקה הכלכלית בפרקליטות ערערה על קולת העונש שנגזר על המנכ"ל לשעבר של משרד החקלאות, רמי כהן, שהורשע במסגרת פרשת ישראל ביתנו. כהן הורשע במתן שוחד, תיווך בשוחד וניסיון לתווך בשוחד, בקבלת דבר במרמה בנסיבות מחמירות, בזיוף בנסיבות מחמירות ובעבירות נוספות, ושופט בית המשפט המחוזי בתל אביב ירון לוי גזר עליו 30 חודשי מאסר, מאסר על תנאי, קנס של 180 אלף שקלים וחילוט של 250 אלף שקלים. הפרקליטות סבורה שהעונש שהוטל על כהן מקל ביחס לענישה בתיקי שחיתות דומים.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.