JavaScript is required for our website accessibility to work properly. הדריסה בנהריה: השב"חים החשודים במעורבות באירוע הם תושבי יאטה ונתפסו בדרך לירושלים | זמן ישראל

הדריסה בנהריה: השב"חים החשודים במעורבות באירוע הם תושבי יאטה ונתפסו בדרך לירושלים

המצוד הרגלי אחר השב"חים שחשודים במעורבות בדריסה בנהריה הביא לפקקי ענק בדרך לירושלים. החשודים הם תושבי יאטה שבגדה המערבית ועובדים עם אותו חשוד ברצח שהיה מנהל העבודה שלהם. עדיין לא ברור כיצד הגיעו מאיזור נהריה לירושלים.

החשוד בדריסה עצמה הוא תושב עראבה ולפי שעה מכחיש את המיוחס לו, בטענה של הבחין שפגע במישהו ואם היה שם לב היה עוצר ומגיש עזרה לנפגעים. אחיו של החשוד הוא בעל החברה שמבצעת את העבודות באתר שבו היתה הדריסה. בשנים האחרונות החשוד נחשד במעשה אלימות על רקע ניסיון לסחיטת כספים אך לא הוגש נגדו כתב אישום.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.