השר מתן כהנא בראיון ברשת ב': "הקורונה זו מגפת הלא מחוסנים. מדיניות הממשלה נכונה, אנחנו במעקב צמוד אחר יכולות הספיקה של מערכת הבריאות. חידוש התו הירוק באוקטובר יקטין את התחלואה. לסגרים והגבלות יש מחירים שיכולים להתבטא בחיי אדם".
בצלאל סמוטריץ' בתגובה:
הניסיון היח"צני של הממשלה למתג שוב מחדש את הקורונה, הפעם כ"מגיפה של בלתי מחוסנים", הוא אחיזת עיניים שקרית. העומס על סף קריסה בבתי החולים פוגע בכולנו, חולי קורונה קלים ומטופלים בשלל נושאים אחרים. שלא לדבר על נזקים ארוכי טווח של נדבקים "קלים" שנדבקו למרות החיסון. ויש הרבה כאלה.
— בצלאל סמוטריץ' (@bezalelsm) September 26, 2021
מתן כהנא נשאל גם על פעולותיו לפני הקמת ממשלת השינוי והתעקש שלא לענות ממש.
לפני כמה חודשים הצביעו ימינה בעד פסילת רע"ם ואבתיסאם מראענה בוועדת הבחירות בטענה שהם תומכי טרור. @KalmanLiebskind ו-@asaf_lib שאלו את השר מתן כהנא מימינה אם הוא עדיין חושב כך, הם עדיין מחכים לתשובה#קלמןליברמן pic.twitter.com/w2gwmbXMUS
— כאן חדשות (@kann_news) September 26, 2021
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו