ישועה לעורך וואלה שפרסם כתבה על הצוללות: אתה שרוף אצל משפחת נתניהו
משפט נתניהו: עורך אתר וואלה אבירם אלעד סיפר בעדותו כי לאחר פרסום של רביב דרוקר בערוץ 10 אודות פרשת הצוללות הוא סיכם עם אילן ישועה שבאתר תעלה ידיעת המשך.
לאחר מכן ישועה אמר לו לעצור את הידיעה אולם הוא לא עשה זאת והידיעה עלתה. אז ישועה אמר לו לעדותו כי הוא "שרוף אצל שרה נתניהו ומשפחת נתניהו". אלעד הסביר: "הוא אמר שהוא מכר אותי באופן מסוים, וכעת מבינים שזה לא נכון ולא כמו שהוא תיאר אותי, ושדורשים את פיטוריי באמצעות אלוביץ', והוא מגן עלי כרגע".
רוצים להגיב? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט ולהגיב לכתבות? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים שנשמור לכם את הלייקים שעשיתם? הצטרפו לזמן ישראל
לכל
תגובהופוסט
עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
אפשרות להגיש פוסטים לפרסום בזמן ישראל
אפשרות להגיב לכתבות בזמן ישראל
קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
בונוס:
הצטרפות לקבוצה הסגורה של זמן ישראל בפייסבוק המספקת הצצה מאחורי הקלעים של המערכת (למתחברים באמצעות פייסבוק בלבד)
עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.
ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.
תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו