ארה"ב: דורשים מישראל הבהרה על הכרזת 6 ארגונים פלסטינים כארגוני טרור
דובר מחלקת המדינה האמריקנית נד פרייס התייחס הערב להכרזה של משרד הביטחון שהגדיר שישה ארגונים פלסטיניים ארגוני טרור. "אנו נפנה לישראל לקבלת הסברים על הבסיס לסיווג ארגוני החברה האזרחית כארגוני טרור". לדבריו, האמריקנים יבקשו הבהרות מישראל על הצעד.
עוד אמר: "ישראל לא נתנה לארצות הברית אזהרה מוקדמת על המהלך הזה, שיכול להביא לביקורת רבה מצד האו"ם וארוגני זכויות אדם בעולם. אנחנו חושבים שכבוד לזכויות אדם הוא עיקרון חשוב ואנו נבדוק מה הבסיס להכרזה הזו".
דובר מחלקת המדינה נד פרייס (צילום: P Photo/Andrew Harnik, Pool)
רוצים להגיב? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט ולהגיב לכתבות? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים שנשמור לכם את הלייקים שעשיתם? הצטרפו לזמן ישראל
לכל
תגובהופוסט
עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
אפשרות להגיש פוסטים לפרסום בזמן ישראל
אפשרות להגיב לכתבות בזמן ישראל
קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
בונוס:
הצטרפות לקבוצה הסגורה של זמן ישראל בפייסבוק המספקת הצצה מאחורי הקלעים של המערכת (למתחברים באמצעות פייסבוק בלבד)
עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.
ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.
תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו