בישיבת סיעת הליכוד היום נשמע היו"ר בנימין נתניהו נוזף בחברי הכנסת על הראיונות שלהם בתקשורת, כך פורסם בחדשות הערב בכאן 11.
נתניהו: "כשאתם מופיעים, זורקים לכם את הפירור משולחן תקשורת המיינסטרים שזה בשבילכם אירוע גדול – זה רק אם אתם עוברים מייד להתקפה, לא נכנסים ל'קוראלס'. יש לך מסר, דחוף מיד! דחוף, בכוח, אל תפחד! הרעיון לנסות להתחבר ולהתחנחן על ידי מיתון המסר, הוא רעיון שגוי! המסרים צריכים להיות חדים וברורים והתקפיים ולא לחשוש מזה, לא להצטדק ולא להתחסד".
בישיבת סיעת הליכוד היום התווכחו כמעט על הכול, מהיחס לבג"ץ ולתקשורת – ועד השאלה מי מקליט את הישיבות הסגורות ומדליף לעיתונאים. @yaara_shapira הביאה ב #חדשותהערב את ההקלטות מישיבת הסיעה pic.twitter.com/pk3Rb6j6et
— כאן חדשות (@kann_news) October 25, 2021
בהמשך הישיבה התקוטטו חברי ליכוד שהאשימו אחד את השני בהדלפת ההקלטות.
ח"כ קרן ברק הטיחה בח"כ מיקי זוהר: "אתה מקליט אותי גם עכשיו?"
ח"כ זוהר: "את כנראה לא כל כך מבינה תקשורת, אבל בעתיד את תביני, אולי, עוד כמה שנים של עבודה קשה ופחות ויכוחים גם עם חברי כנסת אחרים בסיעה".
ברק השיבה: "לא, אתה! כל דקה שלך על המסך מורידה לנו מנדטים, כל דקה!"
ח"כ יואב קיש התערב: "הכובע בוער על הראש, תני לו לדבר וזהו".
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו