הרצוג עם בני נוער השומרים על החוף באילת: "מפיחים בי תקווה לעתיד טוב יותר"
נשיא המדינה יצחק הרצוג פגש בעיר אילת בני נוער המשתתפים בפרויקט "שומרי המפרץ", במסגרתו מקיימים צלילות ניקיון: "בשבוע בו עיני כל העולם נישאות אל ועידת האו"ם בגלזגו ולעיסוק במשבר האקלים וההתחממות הגלובלית, אני שמח לראות יוזמות כמו שלכם.
"מי שחשב כי העיסוק במשבר האקלים הוא סוגיה שתשפיע רק על הדורות הבאים, או שמדובר בנושא שיש לנו שנים רבות כדי להתחיל ולחולל בו שינוי משמעותי – טועה טעות מרה. סוגיית האקלים היא בעיה דחופה, הדורשת מעשה כאן ועכשיו. הפעולות שאתם עושים לשימור והגנה של מפרץ אילת כבר בגיל כה צעיר לשינוי המצב מפיחות בי תקווה לעתיד טוב יותר".
נשיא המדינה עם בני נוער המשתתפים בפרויקט ניקיון הים באילת, 1 בנובמבר 2021 (צילום: קובי גדעון / לע"מ)
רוצים להגיב? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט ולהגיב לכתבות? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים שנשמור לכם את הלייקים שעשיתם? הצטרפו לזמן ישראל
לכל
תגובהופוסט
עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
אפשרות להגיש פוסטים לפרסום בזמן ישראל
אפשרות להגיב לכתבות בזמן ישראל
קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
בונוס:
הצטרפות לקבוצה הסגורה של זמן ישראל בפייסבוק המספקת הצצה מאחורי הקלעים של המערכת (למתחברים באמצעות פייסבוק בלבד)
עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.
ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.
תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו