שגריר ישראל באו"ם גלעד ארדן יגיע מחר לישראל, במטרה להתלוות לביקורה הראשון בארץ של שגרירת ארצות הברית באו"ם לינדה תומאס-גרינפילד שיחל מחר.
במהלך הביקור עתידה תומאס-גרינפילד לבקר ביד ושם ולפגוש את נשיא המדינה יצחק הרצוג וראש הממשלה נפתלי בנט. כמו כן צפויים השגרירים לצאת לסיור בטחוני יחד עם סגן הרמטכ"ל, אלוף הרצי הלוי, במסגרתו יסיירו בבסיס פלמחים ויצפו במערכות הגנה אווירית, יסיירו בגבול עזה, בגבול הצפון ויבקרו במנהרת טרור של חיזבאללה.
השגריר ארדן –
כמי שמייצגת באו"ם ובמועצת הביטחון את בת בריתנו החשובה ביותר, לעמדותיה של השגרירה תומאס-גרינפלד משמעות גדולה במיוחד, ולכן לביקורה הראשון אי פעם בישראל ולמה שהיא תלמד כאן – חשיבות גדולה מאוד שתשפיע על עמדותיה.
אני עובד פעמים רבות יחד עם השגרירה תומאס-גרינפלד כדי למנוע ולבלום יוזמות נגד ישראל באו"ם ובמועצת הביטחון. אני בטוח שלאחר ביקורה, התמיכה שלה בנו רק תתחזק והיא תלמד בביקור דברים חשובים על ישראל שיסייעו למעמדנו בזירה הבינלאומית.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו