משפט נתניהו: חפץ התייחס לפרסום של עיתונאי "הארץ" גידי וייץ מ-2015, על התגייסות וואלה למען נתניהו. לדברי חפץ: "באותה עת זה נראה היה מופרך בעיניי שמדובר ביחסי שוחד. דיברתי על זה עם נתניהו וכך זה היה גם בעיניו". השופט שאל איך נתניהו הגיב וחפץ השיב: "הוא ביטל את זה כלאחר יד. לגלגל על הכתבה. הוא אמר 'מה אתה מתפלא, רודפים אותי'. חפץ אמר "גם אני חשבתי כמוהו".
בהמשך סיפר חפץ על פגישה עם אלוביץ והתחיל לבכות כשאמר "קשה לי לדבר, הטעות הזאת שינתה את החיים שלי".
לדבריו "דיברנו על מחיקת התכתבויות, אלוביץ' אמר שזה לא יעזור כי ניתן לשחזר ואמר שצריך 'להיפטר מהברזלים'. הוא ביקש ממני להיפטר מהנייד שלי. אחרי כמה ימים קניתי מכשיר חדש אבל לא נפטרתי מהישן כי היה לי עליו המון מידע".
ניר חפץ תיאר גם מקרה בו התבקש על ידי שרה נתניהו להגיע לבלפור. "חיכו לי שרה ויאיר, הם היו מבוהלים, בפאניקה", הוא מספר. "יאיר נתניהו רעד פיזית. הם ביקשו שאלך לבית אלוביץ', אוודא ואראה במו עיניי שאיריס ושאול אלוביץ' מוחקים את כל ההתכתבויות איתם. לא היה זכר לבנימין נתניהו, אני לא זוכר שהיה בכלל בבית".
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו