בנט: יהיה צורך להגביל את מספר האנשים שיוכלו להגיע ולהיבדק
רה"מ נפתלי בנט ציין בישיבת הממשלה כי יהיה צורך להגביל את מספר האנשים שיוכלו להגיע ולהיבדק. "נצטרך להעלות את הרף של מי יכול להיבדק, כי אין מספיק קיבולת למערך הבדיקות – לאף מדינה אין", אמר בנט לשרים. שר הבריאות ניצן הורוביץ הוסיף: "זה יהיה גל קיצוני, אבל קצר".
בהארץ מדווחים כי מומחי מכון גרטנר והטכניון הציגו הבוקר לשר הבריאות ניצן הורוביץ כמה תרחישים להתפשטות הקורונה בישראל, ולפי הקיצוני שבהם רוב מכריע מאוכלוסיית ישראל יידבק בווריאנט האומיקרון של נגיף הקורונה. בתרחיש האופטימי ינוע מספר החולים קשה בין 1,250 ל-1,750 ובתרחיש הפסימי ינוע בין 2,000 ל-2,750 חולים קשה בשיא.
רוצים להגיב? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט ולהגיב לכתבות? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים שנשמור לכם את הלייקים שעשיתם? הצטרפו לזמן ישראל
לכל
תגובהופוסט
עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
אפשרות להגיש פוסטים לפרסום בזמן ישראל
אפשרות להגיב לכתבות בזמן ישראל
קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
בונוס:
הצטרפות לקבוצה הסגורה של זמן ישראל בפייסבוק המספקת הצצה מאחורי הקלעים של המערכת (למתחברים באמצעות פייסבוק בלבד)
עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.
ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.
תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו