ראש אגף המודיעין: מוטב שאיראן תחתום על הסכם מאשר שלא תחתום
ראש אגף המודיעין, האלוף אהרון חליוה, אמר בישיבת הקבינט המדיני-ביטחוני שנערכה שלשום כי מוטב שיושג הסכם בין איראן לבין המעצמות על פני האפשרות שלא ייחתם הסכם – כך דיווח הערב ברק רביד ב"וואלה!" על סמך דבריהם של שני שרים שנכחו בישיבה. לדברי השניים, חליוה אמר שחזרה להסכם תקנה לישראל זמן נוסף ותבטיח שיושתו הגבלות על טהראן.
ראש המוסד דוד (דדי) ברנע אמר שיש עוד זמן להשפיע על ארצות הברית בעניין ההסכם.
בישראל מעריכים שהמשטר באיראן מעוניין להגיע להסכם וכי ישנה סבירות גבוהה שכך יהיה. הגישה הישראלית היא שאם ייכרת הסכם, אין לצאת נגד הממשל האמריקאי.
רוצים להגיב? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט ולהגיב לכתבות? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים שנשמור לכם את הלייקים שעשיתם? הצטרפו לזמן ישראל
לכל
תגובהופוסט
עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
אפשרות להגיש פוסטים לפרסום בזמן ישראל
אפשרות להגיב לכתבות בזמן ישראל
קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
בונוס:
הצטרפות לקבוצה הסגורה של זמן ישראל בפייסבוק המספקת הצצה מאחורי הקלעים של המערכת (למתחברים באמצעות פייסבוק בלבד)
עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.
ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.
תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו