JavaScript is required for our website accessibility to work properly. אמסלם תוקף את ברקת: מנסה לקנות את השלטון בכסף | זמן ישראל

אמסלם תוקף את ברקת: מנסה לקנות את השלטון בכסף

ח"כ דודי אמסלם תוקף את ח"כ ניר ברקת בריאיון לניב רסקין ב"חדשות הבוקר": "ברקת לא ליכודניק, הוא מעולם לא היה. הוא נטע זר. הוא שם עשרות מיליוני שקלים, יש פה קניית שלטון בכסף וגניבת דעת של הציבור הליכודי. איך לא שואלים אותו – תגיד, אתה לא מתבייש? אתה עובר על החוק. אני מגיש הצעת חוק בגלל שמנדלבליט חדל אישים ולא עושה כלום. אין במדינת ישראל יועץ משפטי נורמלי.

"מי שצריך להוביל את הליכוד זה איש ליכודניק, לא אחד שהלך וחגג בקדימה כשאנחנו היינו בשיא השפל. ההתנהלות שלו היא פלילית לטעמי, אני סומך על אנשי הליכוד שבסוף יבינו את זה. ברקת איש שמאל בכלל, הוא לא איש ימין ולא היה מעולם. סומך על המתפקדים שלא נבחר בסוף אחד שגרוע יותר מבנט ולפיד.

"לנתניהו אין זכות מוסרית ללכת על עסקה, ההיסטוריה תשפוט אותו לרעה. אנחנו נמצאים באירוע שגדול מאיתנו, המדינה הולכת להיהרס. כפי שבצבא יש חיילים שנפגעים בהגנה על המולדת, יש גם פוליטיקאים שנפגעים אבל אמורים להמשיך, בוודאי מי שעומדים בצריח".

דוד אמסלם ובנימין נתניהו בישיבת סיעת הליכוד בכנסת, דצמבר 2018 (צילום: יונתן זינדל/פלאש90)
דוד אמסלם ובנימין נתניהו בישיבת סיעת הליכוד בכנסת, דצמבר 2018 (צילום: יונתן זינדל/פלאש90)

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.