JavaScript is required for our website accessibility to work properly. יפה בן דויד: "פשוט זעקתי את זעקתם של ציבור עובדי ההוראה" | זמן ישראל

יפה בן דויד: "פשוט זעקתי את זעקתם של ציבור עובדי ההוראה"

מזכ"לית הסתדרות המורים, יפה בן דויד, התייחסה הערב לשביתה שבה ביקשה אמש לפתוח: "אני פשוט זעקתי את זעקתם של ציבור עובדי ההוראה, שפשוט שכחו אותם, מה שנקרא. פשוט שקופים. ודאגתי פשוט שמישהו ישמע את זעקתם כדי להגן על בריאותם ושלומם".

בראיון לנגה ניר נאמן בחדשות 13 התייחסה בן דויד לשיחה שקיימה עם ראש שירותי בריאות הציבור במשרד הבריאות: "באמת נעשה לה עוול ובאמת עשו ספין. אני פניתי לד"ר שרון אלרעי פרייס, כמו שאני פונה לפרופסור זרקא, כמו שבעבר פניתי לפרופסור חזי לוי, לגמזו, לפרופסור גרוטו".

על הטענה שראש שירותי בריאות הציבור ניסתה לשכנעהּ לפעול נגד המתווה אמרה בן דויד: "ד"ר פרייס לא אמרה לי מילה וחצי מילה. מי שפנה אליה זה אני פניתי אליה, ואני פשוט שאלתי אותה – 'ד"ר פרייס, אני שומעת עכשיו שיש את בכירי משרד הבריאות שיש להם השגות לגבי המתווה, מה שלא היה בעבר'. מה שהיא אמרה לי זה בדיוק מה שהיא אמרה לכלל הציבור. היא אמרה שדעתה, כמו דעת האחרים, שהמתווה כרגע, לאור המציאות שהשתנתה – צריך לדחות את הביטול".

"אני אומרת בצורה חד משמעית, שמי שאמון על בריאותם של כלל האזרחים, כולל אנחנו וכולל הילדים – זה בכירי משרד הבריאות. עובדה שכאשר הדרג המקצועי של משרד הבריאות אמר לפני שבוע שצריך לבטל את הבידודים, אנחנו לא אמרנו דבר. אם זו הייתה החלטה מובהקת בריאותית – אז למה ביטלו רק את הבידודים של התלמידים? היו צריכים לבטל את הבידודים בכל המשק".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.