זלנסקי לבונדסטאג הגרמני: "פוליטיקאים תמיד אומרים 'לעולם לא עוד', אבל אלה מילים חסרות ערך"
נשיא אוקראינה נאם בווידאו בפני הבונדסטאג הגרמני ואמר שחלק מהסנקציות והסיוע שקיבלה ארצו "הגיעו מאוחר מדי. פוליטיקאים תמיד אומרים 'לעולם לא עוד', אבל אנחנו רואים שהמילים הללו חסרות ערך. אוקראינה תצטרף לאיחוד האירופי".
זלנסקי הזכיר לגרמנים את נפילת חומת ברלין: "זה מה שאני אומר לך הקנצלר שולץ היקר: הרוס את החומה. תמכו בחירות, תמכו באוקראינה, עצרו את המלחמה, עזרו לנו לעצור את המלחמה".
זלנסקי נואם בפני הבונסטאג הגרמני, 17 במרץ 2022 (צילום: AP Photo/Markus Schreiber)
רוצים להגיב? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט ולהגיב לכתבות? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים שנשמור לכם את הלייקים שעשיתם? הצטרפו לזמן ישראל
לכל
תגובהופוסט
עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
אפשרות להגיש פוסטים לפרסום בזמן ישראל
אפשרות להגיב לכתבות בזמן ישראל
קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
בונוס:
הצטרפות לקבוצה הסגורה של זמן ישראל בפייסבוק המספקת הצצה מאחורי הקלעים של המערכת (למתחברים באמצעות פייסבוק בלבד)
עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.
ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.
תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו