ראש הממשלה נפתלי בנט התייחס בוועידת "האנשים של המדינה" של ידיעות אחרונות ו־ynet לנאום של נשיא אוקראינה וולודימיר זלנסקי: "המדינה שלו והעם שלו תחת מלחמה קשה מאוד. מאות רבות של הרוגים, מיליוני פליטים.
"אני לא יכול לדמיין מה זה להיות בנעליו. עם זאת, אני אישית מאמין שאסור להשוות את השואה לשום דבר. זה אירוע ייחודי בתולדות העמים, בתולדות העולם, של השמדה שיטתית־תעשייתית של עם, לתוך תאי גזים. לא היה לזה תקדים.
על מאמצי התיווך אמר: "בשבועות האחרונים חלו כמה התקדמויות בין שני הצדדים, אבל הפערים כרגע במספר נושאי יסוד עדיין גדולים מאוד. אנחנו נמשיך יחד עם החברים האחרים בעולם לנסות לגשר כדי לשים סוף למלחמה, זה הדבר הכי טוב שיכול לקרות".
הצטרפו לשידור החי: דברי ראש הממשלה, נפתלי בנט, בוועידת האנשים של המדינה 2022 של קבוצת ידיעות אחרונות ו-Ynet, בבנייני האומה בירושלים.https://t.co/v1pw2db3b9
— ראש ממשלת ישראל (@IsraeliPM_heb) March 21, 2022
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו