JavaScript is required for our website accessibility to work properly. בנט על נאום זלנסקי: אסור להשוות את השואה לשום דבר | זמן ישראל

בנט על נאום זלנסקי: אסור להשוות את השואה לשום דבר

ראש הממשלה נפתלי בנט התייחס בוועידת "האנשים של המדינה" של ידיעות אחרונות ו־ynet לנאום של נשיא אוקראינה וולודימיר זלנסקי: "המדינה שלו והעם שלו תחת מלחמה קשה מאוד. מאות רבות של הרוגים, מיליוני פליטים.

"אני לא יכול לדמיין מה זה להיות בנעליו. עם זאת, אני אישית מאמין שאסור להשוות את השואה לשום דבר. זה אירוע ייחודי בתולדות העמים, בתולדות העולם, של השמדה שיטתית־תעשייתית של עם, לתוך תאי גזים. לא היה לזה תקדים.

על מאמצי התיווך אמר: "בשבועות האחרונים חלו כמה התקדמויות בין שני הצדדים, אבל הפערים כרגע במספר נושאי יסוד עדיין גדולים מאוד. אנחנו נמשיך יחד עם החברים האחרים בעולם לנסות לגשר כדי לשים סוף למלחמה, זה הדבר הכי טוב שיכול לקרות".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.