שקד על מתווה הפליטים: "מדינת ישראל היא לא הפתרון לכל הבעיות בעולם"
שרת הפנים איילת שקד בריאיון לאופירה וברקוביץ': "אנחנו נמצאים בסיטואציה מיוחדת, יוצאת דופן, מלחמה באירופה. יותר משלושה מיליון פליטים מסתובבים באירופה. אבל אני צריכה לפעול מהראש ולא מהלב. צריך לזכור שמדינת ישראל היא מדינת הלאום של העם היהודי.
"אנשים שנמצאים עכשיו באירופה צריכים לדעת שיש להם פה בית. אנחנו רוצים שהם יבואו ויעלו לכאן. האזרחים צריכים להיות גאים במה שהממשלה עשתה. קלטנו מעל 6,000 זכאי חוק השבות שברחו מהקרבות באוקראינה. חוץ מזה, קיבלנו 9,000 פליטים אוקראינים. אני עושה מה שנכון למדינת ישראל. מדינת ישראל היא לא הפתרון לכל הבעיות בעולם".
שרת הפנים איילת שקד בכנסת, 8 במרץ 2022 (צילום: יונתן זינדל, פלאש 90)
רוצים להגיב? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט ולהגיב לכתבות? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים שנשמור לכם את הלייקים שעשיתם? הצטרפו לזמן ישראל
לכל
תגובהופוסט
עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
אפשרות להגיש פוסטים לפרסום בזמן ישראל
אפשרות להגיב לכתבות בזמן ישראל
קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
בונוס:
הצטרפות לקבוצה הסגורה של זמן ישראל בפייסבוק המספקת הצצה מאחורי הקלעים של המערכת (למתחברים באמצעות פייסבוק בלבד)
עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.
ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.
תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו