בית משפט השלום בתל אביב דחה את תביעת הדיבה של יועצי התקשורת של ראש האופוזיציה בנימין נתניהו, טופז לוק ועופר גולן, נגד ראש הממשלה לשעבר אהוד ברק והעיתונאים אורי משגב ורוית נאור.
הציוץ של אורי משגב:
https://twitter.com/UriMisgav/status/1307971605642063880
בתביעה נטען שהנתבעים כתבו ברשת ובעיתונות כי היועצים של נתניהו שתלו לכאורה "מכחישי קורונה" בהפגנה נגד נתניהו. השופט דחה את הטענות והציע שהנתבעים משגב ונאור יצהירו שהם חוזרים בהם מטענותיהם.
אהוד ברק קיבל בכתב ההגנה את הטענה שלפיה לוק וגולן לא יזמו את הגעתם של מכחישי הקורונה למקום, אך טען שיש סיבות רבות להניח שהם הגיעו למקום כדי להכין סרטון שיסלף את המציאות וינצל את נוכחותם של המפגינים בחולצות הכתומות להכפשת המפגינים נגד נתניהו, ומבחינתו כדי לפברק תמונת מציאות לא חייבים להמציא שקר – אפשר גם לערוך באופן מניפולטיבי תיעוד אותנטי.
הציוץ של אהוד ברק בגינו נתבע:
'תעשיית הכזבים' של ביבי נתפסה 'על חם' כשדובר המשפחה עופר גולן והעבד 'טופז לוק' יורטו מפברקים 'הכחשת קורונה'. בהפגנה. אילו הצליחו, היו היום כותרות ראשיות: 'אנרכיסטים 'מפיצי מחלות! במימון ברק' . חרפת 'מרעילי הבארות' היא על ראש שולחם. בשם אלוהים ביבי, לך כבר הביתה! pic.twitter.com/oYdJc8PB6v
— אהוד ברק (@barak_ehud) September 21, 2020
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו