JavaScript is required for our website accessibility to work properly. האוזר בביקורת חריפה על מדיניות הקליטה מאוקראינה: "ישנים כבר חודשיים ומנסים להתרומם" | זמן ישראל

האוזר בביקורת חריפה על מדיניות הקליטה מאוקראינה: "ישנים כבר חודשיים ומנסים להתרומם"

ח"כ צבי האוזר בביקורת חריפה על מדיניות הקליטה מאוקראינה: "אנחנו מתחרים עם הגרמנים שהכריזו על חוק שבות ליהודים. אתם ישנים כבר חודשיים ומנסים להתרומם בקצב לא רלוונטי לאתגר. עוד שנה–שנתיים נבין שהגיעו 250 אלף יהודים לגרמניה ולא לישראל.

"קיבלנו נתון על 97 רופאים מועמדים לעליה. להכשיר רופא עולה כשני מיליון שקלים. יש פה כ־200 מילון שקלים הממתינים להיכנס בדמות 97 רופאים. האם ישראל משקיעה חמישה מיליון שקלים כדי להכניסם? אותם רופאים יגיעו לגרמניה. זה נושא דרמטי לעתידה של מדינת ישראל.

"אני לא סומך על נתיב והסוכנות שהם מסוגלים לבצע את הפעולה הזו. יש להטיל מכסות ולממן את פעילות הגורמים שיכולים להביאם. אם נתיב מכשיר 30 איש, אנחנו בליקוי מאורות אסטרטגי, זו בדיחה. למדינת ישראל שווה להכשיר 500 קונסולים. אנחנו יכולים להביא 2,000 רופאים ולא מצליחים אפילו 97. מישהו צריך לשנות דיסקט".

צבי האוזר (צילום: Hadas Parush/Flash90)
צבי האוזר (צילום: Hadas Parush/Flash90)

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.