JavaScript is required for our website accessibility to work properly. רגב: "המציאות היא מציאות קשה, צריך להפיל את הממשלה" | זמן ישראל

רגב: "המציאות היא מציאות קשה, צריך להפיל את הממשלה"

חברת הכנסת מירי רגב ב"פגוש את העיתונות" בחדשות 12 –

בגלל שזאת ממשלה, היחידה במזרח התיכון ובעולם, שיש לה את התנועה האסלאמית הם (הטרוריסטים) הרימו ראש. זאת ממשלה, שמחושקת על ידי (מנסור) עבאס, מכרה להם את הנגב. כשיש יד חזקה הטרור לא מרים ראש. בשבוע האחרון נרצחו 11 איש. אצלנו בשנה שעברה – אפס הרוגים מטרור. בשומר החומות שלושה נרצחים בלבד. אני אומרת שוב – כשיש יד חזקה, יש פעילות, הטרור לא מרים ראש.

כשמוכרים את הנגב, כשמחברים חשמל לבתים בלתי חוקיים, כשאומרים לא לנטיעות, כשיושבים עם אבו מאזן בבית אצל בני גנץ כשיש פיגוע בחומש. תגידי, זה נראה לך? מה הם ישבו לעשן נרגילות? שאומר ראש ממשלה "הגדה המערבית" – מי שהיה מנכ"ל יש"ע. המציאות היא מציאות קשה, מציאות מדאיגה, מציאות מסוכנת. צריך להפיל את הממשלה המסוכנת הזאת.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.