JavaScript is required for our website accessibility to work properly. אביר קארה חוסם את הפרשת שיקלי מהסיעה | זמן ישראל

אביר קארה חוסם את הפרשת שיקלי מהסיעה

קארה התראיין לגל"צ ואמר: "בחירות זה לא הפתרון – אני לא בטוח מה יקרה בהמשך, אבל כל זמן שאנחנו מצליחים להביא הישגים כלכליים לציבור – אני לא רואה איזשהי אלטרנטיבה אחרת. אני איש ימין מלא מלא, יש לנו הישגים ימניים".

מצד שני הוא אומר "אם נראה שזה לא מתקדם לכיוונים בהם אני יכול להשיג הישגים כלכליים – שום דבר לא דת. אני מתעסק בלייצב את המצב בממשלה הזאת, בכך עסקו השיחות עם שקד ואורבך".

על פי דיווחים של דפנה ליאל ומורן אזולאי מ-ynet, בימינה בודקים אפשרות להכריז עכשיו על שיקלי כפורש כדי להרתיע את סילמן וקארה בולם את המהלך.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.