JavaScript is required for our website accessibility to work properly. הרצוג סייר במרכז הארץ עם חברי המיזם בשביל הנופלים | זמן ישראל

הרצוג סייר במרכז הארץ עם חברי המיזם בשביל הנופלים

נשיא המדינה יצחק הרצוג ורעייתו מיכל סיירו היום עם חברי המיזם הלאומי בשביל הנופלים ונפגשו עם משפחות שכולות. המפגש התקיים במצפה יהונתן במושב גמזו, על-שם יהונתן איינהורן שנפל במלחמת לבנון השנייה.

"המיזם בשביל הנופלים נוסד על ידי משפחות שכולות וקצינים בכירים במטרה להפגיש את המשתתפים עם סיפורה של הארץ וסיפור גבורתם של לוחמי צה"ל שנפלו למען המדינה" – כך נכתב בהודעה שנמסרה מדוברות בית הנשיא.

נציגי המשפחות השכולות שהשתתפו במפגש: דוד איינהורן, אביו של יהונתן איינהורן; ווסים שיבל, בנו של איבראהים שיבל שנפל ברצועת עזה; שולי מועלם, אלמנתו של משה מועלם שנפל באסון המסוקים; ציונה ברגר וד"ר חיים ברגר, קרוביו של יוחנן ברגר שנפל במלחמת שלום הגליל; נעמי טל (וודק), אחותו של יוני וודק שנפל במלחמת יום הכיפורים; איילת קיל בתו של ספי שאומן שנפל במבצע שלום הגליל.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.