ראש הממשלה נפתלי בנט העריך בפגישה, שבה השתתפו היועץ האסטרטגי אהרון שביב והיועצת המדינית שמרית מאיר, שהממשלה תיפול בעוד מספר שבועות – כך דיווח הערב מיכאל האוזר טוב ב"הארץ" על סמך דברים שאמרו גורמים שעודכנו בפרטי הפגישה, שהתקיימה ב-29 באפריל בבית משפחת בנט ברעננה.
בעקבות הערכתו זו החל בנט לתכנן את קמפיין הבחירות שלו. יושב ראש ימינה מעדיף שרע"ם היא שתביא להפלת הממשלה – דבר שיביא להישארותו במשרד ראש הממשלה. אם חברים בימינה או בתקווה חדשה הם שיביאו להקדמת הבחירות, יאיר לפיד יתמנה לראש הממשלה.
בנט סבור שלא יצליח לגייס קולות מאנשי ימין, והוא שואף להשיג הצבעות של אנשי מרכז. לדברי גורם פוליטי, בכוונתו של בנט לשכור את שירותיו של שביב – שעבד בעבר עם בנימין נתניהו – במערכת הבחירות הקרובה.
מלשכת ראש הממשלה נמסר בתגובה: "לא היה ולא נברא. הדברים המיוחסים לא נאמרו ולא נידונו במהלך הפגישה. ראש הממשלה עובד בתיאום מלא עם ראשי המפלגות כדי למנוע הגעה לבחירות".
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו