JavaScript is required for our website accessibility to work properly. דיווח: כספים לג׳סר א-זרקא כדי שעבאס יישאר | זמן ישראל

דיווח: כספים לג׳סר א-זרקא כדי שעבאס יישאר

אופיר סופר זועם על העברת כספים לג'סר א – זרקא לבניית כביש – לטענת ישראל היום, זו הבטחה לעבאס על רקע הישארותו בקואליציה.

גורמים בסביבת לפיד מסרו לישראל היום: "הוחלט לקדם החלטה ייעודית ליישוב ג'סר א-זרקא כבר בהחלטה 550 במסגרתה הוחלט להקצות סך של 40 מיליון שקלים לצרכי היישוב לצד המענים האחרים שהיישוב זכאי להם. מדובר ביישוב חלש מאוד שסובל מפערים גדולים בחינוך, ברווחה ובתשתיות. מדובר ביישוב הערבי היחיד הממוקם על רצועת החוף ויש בכוונתינו לסייע לו לממש את הפוטנציאל הגלום בו. במסגרת ההסכמות עם רע"מ הוחלט שנעמה שולץ תסייע לקדם יחד עם משרדי הממשלה השונים ובראשם המשרד לשוויון חברתי את ההחלטה כך שהיא תגיע לממשלה בחודשיים הקרובים".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.