דיווח: גורמים ששוחחו עם רינאוי זועבי התרשמו שאין בכוונתה להפיל את הממשלה
גורמים ששוחחו עם חברת הכנסת ג'ידא רינאוי זועבי ממרצ, שהודיעה היום על פרישתה מהקואליציה, התרשמו שאין לה כוונה להביא להפלת הממשלה – כך דווח ב"הארץ". מלשכתה של רינאוי זועבי נמסר שהיא טרם החליטה כיצד תפעל אם תוגש הצעת חוק לפיזור הכנסת.
יושב ראש מרצ, השר ניצן הורוביץ, וחבר המפלגה, השר עיסאווי פריג', היו בדרכם לביתה בנוף הגליל, כשהתברר להם שהיא איננה במקום. את הפגישה עם השניים דחתה למחר. רינאוי זועבי צפויה להתראיין היום לחדשות 12 ולהתייחס שם להחלטתה לפרוש.
רוצים להגיב? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט ולהגיב לכתבות? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים שנשמור לכם את הלייקים שעשיתם? הצטרפו לזמן ישראל
לכל
תגובהופוסט
עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
אפשרות להגיש פוסטים לפרסום בזמן ישראל
אפשרות להגיב לכתבות בזמן ישראל
קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
בונוס:
הצטרפות לקבוצה הסגורה של זמן ישראל בפייסבוק המספקת הצצה מאחורי הקלעים של המערכת (למתחברים באמצעות פייסבוק בלבד)
עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.
ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.
תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו