חברת הכנסת מירי רגב אמרה בישיבת הסיעה של הליכוד שיש להתנגד להצעת החוק למתן מלגות לימוד ללוחמים משוחררים: "אף חוק לא מצביעים בעד. אף חוק. החלטנו שאנחנו אופוזיציה לוחמת ואנחנו רוצים להפיל את הממשלה הזאת – אז אין כאבי בטן עם נכים וכאבי בטן עם מקרי אונס וכאבי בטן עם נשים מוכות וכאבי בטן עם חיילים, כי כולם מבינים שזה הרציונל".
ח"כ מירי רגב מודה בפה מלא בסיעת הליכוד – אין כאבי בטן לא עם חיילים, לא עם נאנסות ולא עם נשים מוכות, נעשה הכל כדי להפיל את הממשלה. האזינו pic.twitter.com/fpc9ftjVOy
— דפנה ליאל (@DaphnaLiel) May 23, 2022
חבר הכנסת אבי דיכטר הציע בישיבת הסיעה שהליכוד ייעדר מההצבעה כדי להבטיח שהצעת החוק תעבור. דבריהם פורסמו בחדשות 12.
בחדשות 13 פורסמו דבריו של חבר הכנסת יובל שטייניץ, שאמר בישיבת הסיעה: "אני לא זוכר מקרה אחד שלממשלה הייתה חסרה אצבע – והאופוזיציה עזרה לה. דווקא בגלל הקמפיין אסור לנו להיכנע.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו