JavaScript is required for our website accessibility to work properly. גנץ עשוי לנסות להשלים את הליך בחירת הרמטכ"ל לפני פיזור הכנסת | זמן ישראל

גנץ עשוי לנסות להשלים את הליך בחירת הרמטכ"ל לפני פיזור הכנסת

הפיכתה של הממשלה לממשלת מעבר עשויה להשפיע על מינויו של הרמטכ"ל הבא. שר הביטחון בני גנץ החל בהליך מינוי הרמטכ"ל. שלשום נפגש עם האלוף אייל זמיר, מחר ייפגש עם האלוף יואל סטריק ולמחרת – עם האלוף הרצי הלוי. גנץ עשוי לנסות להשלים את הליך הבחירה לפני שהממשלה תוגדר כממשלת מעבר. כלומר, הוא עשוי לנסות לאשר בממשלה בימים הקרובים את מינוי הרמטכ"ל, שיחליף את אביב כוכבי, שיסיים את כהונתו בחודש ינואר הקרוב.

סגן הרמטכ"ל היוצא אייל זמיר (מימין), שר הביטחון בני גנץ, סגן הרמטכ"ל הנכנס הרצי הלוי והרמטכ"ל אביב כוכבי בקריה בתל אביב, 11 ביולי 2021 (צילום: פלאש 90)
אייל זמיר (מימין), בני גנץ, הרצי הלוי ואביב כוכבי בקריה בתל אביב, אשתקד (צילום: פלאש 90)

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.