JavaScript is required for our website accessibility to work properly. בנט: אנחנו בתקופה של אי יציבות פוליטית, אבל היציבות הביטחונית חייבת להישמר | זמן ישראל

בנט: אנחנו בתקופה של אי יציבות פוליטית, אבל היציבות הביטחונית חייבת להישמר

ראש הממשלה נפתלי בנט ביקר הבוקר באוגדת עזה. רה"מ קיים הערכת מצב בטחונית עם מפקד פיקוד דרום, האלוף אליעזר טולדנו, ומפקד אוגדת עזה, תא"ל נמרוד אלוני.

בנט בביקור באוגדת עזה, 22 ביוני 2022 (צילום: חיים צח /לע"מ)
בנט בביקור באוגדת עזה, 22 ביוני 2022 (צילום: חיים צח /לע"מ)

במסגרת הערכת המצב דנו בעיקרי התפיסה האסטרטגית בזירה הפלסטינית ובעזה בפרט, והוצגה תמונת המצב המבצעית.

ראש הממשלה, נפתלי בנט, בתום הדיון:

"סיימתי עכשיו הערכת מצב עם מפקד פיקוד הדרום ומפקד אוגדת עזה. אנחנו עכשיו מסכמים את השנה השקטה ביותר לתושבי שדרות, אשקלון ועוטף עזה מזה 15 שנה. הנורמל החדש בדרום זה שקט, ביטחון וחיים נורמלים. הדרום והאזור בשיא של ביקושים, משפחות חדשות ובתים חדשים שנבנים פה – זאת תמונת הניצחון האמיתית. אנחנו בתקופה של אי יציבות פוליטית, אבל היציבות הביטחונית חייבת להישמר. אני לא מציע לאף אחד בצד השני לנסות לאתגר את זה".

בתום הביקור באוגדה, נפגש ראש הממשלה, נפתלי בנט, עם ראש המועצה האזורית אשכול, גדי ירקוני, ועם תושבי המועצה האזורית.
רה"מ בנט סיפר לתושבים על ביקוריו הרבים באיזור זה, עוד בתפקידיו הקודמים. ראש הממשלה אמר לתושבים כי הוא מאחל להם שהשגרה והשקט שחוו בשנה האחרונה, הודות למדיניות הממשלה, יימשכו גם בשנים הבאות.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.