JavaScript is required for our website accessibility to work properly. עבאס: המשנה שלי - הקמת מדינה פלסטינית | זמן ישראל

עבאס: המשנה שלי - הקמת מדינה פלסטינית

מנסור עבאס ב-103fm: "כל אחד יש לו את המשנה המדינית שלו, גם לי יש את המשנה שהיא הקמת מדינה פלסטינית ליד מדינת ישראל עצמאית, שיחיו בשלום, בשותפות וסובלנות. וזה לא חדש חברים, גם זו משנתו של נתניהו. אני מזכיר לכם, שבנאום בר אילן הציג את חזון שתי המדינות והוא לא חזר בו. כאשר נבחר טראמפ לנשיא ארה"ב הוא אמר שהוא מקווה שטראמפ יעזור לו לממש את חזון שתי המדינות".

עבאס אמר כי הליכוד פנה אליו פעמיים בימים האחרונים לגבי חוק צרפתי וחוקי הנאשם.

לשאלה האם "רע"ם זה לא האחים המוסלמים?", ענה עבאס: "לא, אנחנו תנועה מקומית שפועלת בהתאם לשני סייגים, שני עקרונות – שמירה על החוק האזרחי הישראלי ושמירה על חוקי השריעה. אבל אתם רואים שהליכוד מאמץ את הגישה הזאת. אם אני אחים מוסלמים שיצא ויודה שהוא ניהל משא ומתן וישב איתי כמה פעמים בבלפור, עם האחים המוסלמים. אני לא לחוץ כי אני בטוח שאזרחי המדינה מבינים שיש כאן קשקוש, שקרים, קמפיין בחירות, לפעמים אני שואל אותם 'למה אתם אומרים שאני תומך טרור?', 'והם עונים, לא מנסור זה לצורך בחירות', זה לא אנושי, לא מוסרי ולא חוקי".

עבאס התרעם על שאלה האם נכון פירסומה של איילה חסון כי יו"ר המפלגה פעל לטובת הרוצחים של משפחת פוגל: "חס וחלילה, יש תביעת דיבה בנינו לבין ערוץ 13 ואיילה חסון. חס וחלילה שאעשה דבר כזה, יש לי גבול. יש גבול לכל עלילת דם. הרי העם היהודי שהכי סבל מכל עלילות הדם והאשמות שווא, למה עושים לי את זה? למה? אתה רוצה להגיד לאנשים שמנסור תומך או מממן עו"ד לרוצחי משפחת פוגל, האירוע האיום והנורא הזה? רוצח תינוקות. יש גבול לכל דבר".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.