דיווח: המו״מ העקיף עם איראן על הסכם הגרעין עשוי להתחדש בקרוב
שר החוץ של האיחוד האירופי ג'וזף בורל נפגש בטהרן עם שר החוץ האיראני ואמר כי שיחות הגרעין בין איראן למערב יתחדשו בימים הקרובים.
כתב וואלה ברק רביד מספר כי בכיר במשרד החוץ האמריקני אומר כי "קיימת אפשרות שהמו"מ העקיף עם איראן על הסכם הגרעין יתחדש אבל לא נדע זאת בוודאות לפני שנקבל עדכון מלא יותר מאנשי האיחוד האירופי אחרי שיעזבו את איראן". לדברי המקור "אנחנו מוכנים להשלים וליישם מייד את ההסכם אליו הגענו בווינה לחזרה הדדית ליישום מלא של הסכם הגרעין מ-2015, אבל איראן צריכה להסיר את הדרישות שחורגות מהסכם הגרעין".
רוצים להגיב? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט ולהגיב לכתבות? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים שנשמור לכם את הלייקים שעשיתם? הצטרפו לזמן ישראל
לכל
תגובהופוסט
עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
אפשרות להגיש פוסטים לפרסום בזמן ישראל
אפשרות להגיב לכתבות בזמן ישראל
קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
בונוס:
הצטרפות לקבוצה הסגורה של זמן ישראל בפייסבוק המספקת הצצה מאחורי הקלעים של המערכת (למתחברים באמצעות פייסבוק בלבד)
עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.
ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.
תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו