ליברמן: החרדים תמיד היו בממשלה - והם הופכים יותר עניים ופחות משכילים
השר ליברמן התראיין בחדשות 12 ובין השאר אמר: "מ-1977 החרדים תמיד היו בממשלה – והם הופכים יותר עניים ופחות משכילים. ככה הפוליטיקאים החרדים שולטים בציבור שלהם. כל מטרתם למנוע לימודי ליבה".
לדברי ליברמן "המטרה הראשונה למנוע מנתניהו לחזור לשלטון ש"ס ויהדות התורה חייבים להישאר באופוזיציה. אין חרם אבל לא נשב עם נתניהו בשום תנאים וגם ש"ס ויהדות התורה לא נשב איתם. 200%".
בתשובה לתהייה אם ימינה תלך הפעם עם גוש נתניהו אמר – "אני ממליץ לימינה שיפסיקו עם תסמונת האישה המוכה – נתניהו הוא לא ימין".
ליברמן אמר כי אבידר לא יהיה ברשימה בבחירות הקרובות והם לא בקשר.
רוצים להגיב? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט ולהגיב לכתבות? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים שנשמור לכם את הלייקים שעשיתם? הצטרפו לזמן ישראל
לכל
תגובהופוסט
עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
אפשרות להגיש פוסטים לפרסום בזמן ישראל
אפשרות להגיב לכתבות בזמן ישראל
קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
בונוס:
הצטרפות לקבוצה הסגורה של זמן ישראל בפייסבוק המספקת הצצה מאחורי הקלעים של המערכת (למתחברים באמצעות פייסבוק בלבד)
עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.
ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.
תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו