JavaScript is required for our website accessibility to work properly. ועדת הכספים אישרה להעביר 282 מיליון שקלים להערכות ראשונית של ועדת הבחירות המרכזית | זמן ישראל

ועדת הכספים אישרה להעביר 282 מיליון שקלים להערכות ראשונית של ועדת הבחירות המרכזית

ועדת הכספים אישרה שינויים בתקציב המדינה בהיקף של כ־814 מיליון שקל:
כ־282 מיליון שקלים הועברו להערכות ראשונית של ועדת הבחירות המרכזית לבחירות ה־25; כ־1.5 מיליון שקלים הועברו כתמיכה בחדר מיון קדמי בקרית שמונה.

כמו כן, כ־63 מיליון שקלים הועברו למשרד ראש הממשלה – התקצוב מיועד ברובו למימון החלטת הממשלה לחברה ערבית, וכן להמלצות הצוות הבין־משרדי להעברת מחנות צה"ל לנגב, להפעלת חדר מיון קדמי בשדרות. הפעולות הינן במסגרת תקצוב הרשות לפיתוח כלכלי של המיעוטים, ותקצוב רשות פיתוח הנגב והגליל.

כ־22.5 מיליון שקלים הועברו למשרד הבריאות – התקצוב מיועד לשינויים פנימיים בתקציב המשרד, בתחומי תפעול המטה במשרד, המשך תפעול בית ספר השדה באוקראינה, תגבור מערך האבטחה בבתי החולים מכוח החלטת ממשלה בנושא, וקידום בריאות בחברה הערבית.

יו"ר ועדת הכספים, אלכס קושניר (צילום: יונתן זינדל, פלאש 90)
יו"ר ועדת הכספים אלכס קושניר (צילום: יונתן זינדל, פלאש 90)

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.