דרעי: מעולם לא נתתי ערבות לבני גנץ, זה ספין - רק אמרתי את המילה בטלוויזיה
אריה דרעי הבוקר בגל"צ: "לגנץ אין 61 עם החרדים, כולל לפיד. לנתניהו יש סיכוי סביר מאוד, כמעט ודאי, להקים ממשלה". האפשרות השנייה על פי דרעי: לפיד ישתף פעולה עם הרשימה המשותפת.
דרעי אמר: "מעולם לא נתתי ערבות לבני גנץ, זה ספין. לא הייתי קשור להסכם. אמרתי את המילה ערבות בטלוויזיה אחרי חתימת ההסכם".
דרעי מודה: "היינו צריכים להעביר תקציב דו שנתי כפי שהתחייבנו, אני חושב שגם נתניהו חושב שטעינו. היינו צריכים לעשות מאמץ עליון כדי לא להגיע למצב שהגענו אליו. אני בטוח שגם גנץ מתגעגע לממשלה הקודמת ביחס למה שהיה בשנה האחרונה".
רוצים להגיב? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט ולהגיב לכתבות? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים שנשמור לכם את הלייקים שעשיתם? הצטרפו לזמן ישראל
לכל
תגובהופוסט
עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
אפשרות להגיש פוסטים לפרסום בזמן ישראל
אפשרות להגיב לכתבות בזמן ישראל
קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
בונוס:
הצטרפות לקבוצה הסגורה של זמן ישראל בפייסבוק המספקת הצצה מאחורי הקלעים של המערכת (למתחברים באמצעות פייסבוק בלבד)
עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.
ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.
תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו