דרמה פוליטית במרצ: השרה להגנת הסביבה תמר זנדברג הודיעה כי לא תתמודד לכנסת הבאה. "החלטתי לקחת הפסקה; לא אתמודד לכנסת הבאה. בימים ובשבועות האחרונים התבוננתי על המערכת הפוליטית קצת ממרחק. מרחק שלקחתי לעצמי.
"אחרי תשע שנים בכנסת ובממשלה, וכמעט 19 בעולם הציבורי והפוליטי, המבט שלי מפוכח. לא בלי דאגה, אני מלאת אמונה ואופטימיות על העתיד של מרצ, השמאל וגוש השינוי, ועל האפשרות הריאלית לשפר את מצבו במערכת הבחירות החמישית; אבל חלחלה בי ההכרה שהניסיון החמישי יהיה בלעדיי.
ח"כ מוסי רז אמר בתגובה: "מצר על החלטתה של חברתי השרה. הצטיינותה של תמר זנדברג כשרה להגנת הסביבה היא המשך לעבודה מרשימה בת 8 שנים בכנסת ולפני כן בעיריית תל אביב. תמר תחסר מאוד למרצ ולשוחרי הסביבה בישראל".
השר ניצן הורוביץ הודעה לשרה: "תמר זנדברג היא שותפה לדרך ושרה מצוינת. יש לה תרומה גדולה לחברה הישראלית, בשנים רבות של פעילות חברתית וסביבתית מסורה, וכמובן לתנועה שלנו, מרצ. הצטערתי לשמוע שלא תתמודד הפעם, אבל אני מבין לגמרי. הייתי שם בעצמי. מודה לה מאוד על כל העבודה (שעוד נמשכת!) ועל הדרך המשותפת לאורך שנים".
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו