ח"כ רם בן ברק בריאיון ל־N12 על הניסיונות למנוע את מבצע "עלות השחור": "נתנו לחמאס צ'אנס לפעול. לא היו לנו ציפיות גדולות אבל נתנו לו הזדמנות למנוע את האירוע, ובו בזמן הכנו את האופציה שלנו. הייתי מודע לתוכניות. הראינו לחמאס את היכולות שלנו וששווה להם לדאוג שהג'יהאד האסלאמי יהיה ארגון שמציית להם ולא ארגון שעושה מה שהוא רוצה".
על אפשרות של חיבור עם כחול לבן אמר: "אנחנו חושבים שצריך להגיע לפתרון עם הפלסטינים, לא לסיפוח. תשאל את אלקין והוא יגיד לך שצריך לספח את הפלסטינים, איך אני יכול להתחבר אליו? אנחנו מאוד רוצים שגדי איזנקוט יבוא אלינו, אנחנו מדברים איתו והלוואי שיבוא אלינו.
"אני אישית לא דיברתי איתו, לפיד מדבר איתו ומבחינתנו זה תלוי בו. חשוב שאנשים לא יפחדו להיכנס לפוליטיקה כי היא מפחידה, ובצדק, אבל צריך לעשות את זה, אין מה לעשות".
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו