גנץ: צריך לפעול לצמצום הסכסוך ולהימנע ממדינה דו־לאומית
שר הביטחון בני גנץ בריאיון לרדיו 103FM: "ירושלים היא בירתה של ישראל כך היה וכך יהיה, ואני לא רואה איך אנחנו מגיעים בשנים הקרובות להסדר קבוע. צריך לפעול לצמצום הסכסוך ולהימנע ממדינה דו־לאומית שזה אף אחד לא רוצה".
על היחסים עם מצרים אמר: "לאחרונה היה טיפה 'אפצ'י' ביחסים בין ישראל לבין מצרים, ומסדרים את זה. אני חושב שעצם העובדה שהם מקבלים את ראש השב"כ זה סימן טוב – ישראל לא הבטיחה לשחרר את ראש הג'יהאד האסלאמי ביו"ש ואסיר הג'יהאד ששובת רעב. היה דיבור שיהיה דיבור".
שר הביטחון בני גנץ, פברואר 2022 (צילום: יונתן זינדל/פלאש90)
רוצים להגיב? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט ולהגיב לכתבות? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים שנשמור לכם את הלייקים שעשיתם? הצטרפו לזמן ישראל
לכל
תגובהופוסט
עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
אפשרות להגיש פוסטים לפרסום בזמן ישראל
אפשרות להגיב לכתבות בזמן ישראל
קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
בונוס:
הצטרפות לקבוצה הסגורה של זמן ישראל בפייסבוק המספקת הצצה מאחורי הקלעים של המערכת (למתחברים באמצעות פייסבוק בלבד)
עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.
ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.
תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו