דיווח: אבידר מנהל מגעים להתמודדות לכנסת עם רשימת רע"ם
יושב ראש ישראל חופשית דמוקרטית, אלי אבידר, מנהל מגעים להתמודדות בבחירות לכנסת עם רשימת רע"ם – כך דיווח הערב מוחמד מג'אדלה בחדשות 12. התנועה האסלאמית טרם קיבלה החלטה המתירה צירוף של מועמד יהודי לרשימת רע"ם.
אבידר בכנסת בחודש פברואר האחרון (צילום: יונתן זינדל, פלאש 90)
בשונה מאבידר, המתנגד נחרצות ליושב ראש הליכוד בנימין נתניהו, יושב ראש רע"ם מנסור עבאס דווקא לא שולל ממשלה הצטרפות לממשלה בראשותו. בנוסף, צירופו של אבידר, שפרש מישראל ביתנו, צפויה לפגוע ביחסים שבין עבאס לאביגדור ליברמן, וייתכן שיושב רע"ם יבקש להימנע מכך.
רוצים להגיב? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט ולהגיב לכתבות? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים שנשמור לכם את הלייקים שעשיתם? הצטרפו לזמן ישראל
לכל
תגובהופוסט
עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
אפשרות להגיש פוסטים לפרסום בזמן ישראל
אפשרות להגיב לכתבות בזמן ישראל
קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
בונוס:
הצטרפות לקבוצה הסגורה של זמן ישראל בפייסבוק המספקת הצצה מאחורי הקלעים של המערכת (למתחברים באמצעות פייסבוק בלבד)
עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.
ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.
תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו